Wij helpen je starten met deelmobiliteit!

Veel aanbod versnelt het gebruik

Mobi is ontstaan uit het idee dat elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat kan door elektrische auto’s te delen. Wij bieden het platform en de services om dat mogelijk te maken. Zodat lokale partijen en voertuigaanbieders eenvoudig kunnen starten. Wij onderscheiden ons door een platform dat open staat voor  meerdere voertuigaanbieders, zodat het aanbod sneller groeit en het delen straks de nieuwe norm wordt.

Bij ons houdt het niet op bij auto’s plaatsen van partners. Wij gaan de uitdaging aan om tevreden rijders te vinden, verbinden én te houden. Daarbij zetten we met lokale partijen promotie en events op.

Onze missie is het versnellen van een duurzame toekomst, door mobiliteit deelbaar en flexibeler te maken, juist in de landelijke gebieden. Samen met mensen die vanuit passie werken en net als wij, vertrouwen op de kracht van lokale netwerken.

Wordt MobiPartner

We werken per regio samen met aanbieders en aanjagers. Samen met de voertuigaanbieder ondersteunen we de lokale aanjagers. Per gemeente verbinden we zo de partijen om deelmobiliteit succesvol op te starten en de 1e gebruikers te vinden. Interesse en meer weten? Klik hier

Zakelijke abonnementen

Wil je als gemeente of als bedrijf je medewerkers duurzame dienstritten laten maken? Ook voor bedrijven bieden we abonnementen. De CO2-uitstoot wordt zo lager en het wagenpark goedkoper en flexibeler. Met onze MobiScan zetten we alle huidige kosten en de voordelen samen op een rij.  Lees hier meer

 

 

Ervaar de MobiMaand

Deelauto’s, een app en electrisch rijden; het is voor veel mensen nieuw. Wij werven met jullie de eerste rijders en bieden ze antwoord op al hun vragen. Door te doen! Dat enthousiasme zorgt altijd voor de 1e klanten Met onze MobiMaand bieden we op jullie locaties die ervaring aan.

Onderzoek toont grote interesse!

Deelmobiliteit is nieuw en het vergt een verandering van gedrag. Daarom doen wij regelmatig onderzoek. We deden in zes provincies onderzoek met de vraag; is er wel vraag? Op deze pagina lees je de resultaten.

MobiTeam

MobiTeam werkt aan regionale doorbraken in duurzame deelmobiliteit. Onze experts zijn het vliegwiel achter Mobi. Klik op de afbeeldingen voor ieders LinkedIn profiel