Wie zijn wij

Vinden en verbinden

Mobi is ontstaan uit het idee dat elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom vinden en verbinden wij lokale partijen om samen elektrische deelmobiliteit te realiseren.

Bij ons houdt het niet op bij auto’s plaatsen. Wij gaan de uitdaging aan om tevreden rijders te vinden, verbinden én te houden.

Onze missie is het versnellen van een duurzame toekomst, door mobiliteit deelbaar en flexibeler te maken, juist in de landelijke gebieden. Samen met mensen die vanuit passie werken en net als wij, vertrouwen op de kracht van lokale netwerken.

Partners

We kunnen het niet alleen en daarom zijn we trots op onze partners. Ben je nieuwsgierig wie dit zijn? Klik hier

Zakelijk rijden

Wil je als gemeente of als bedrijf je medewerkers duurzame dienstritten laten maken? Met onze MobiScan zetten we alle huidige kosten en de voordelen samen op een rij.  Lees hier meer

 

 

MobiMaand

Wil jij de eerste groep rijders werven en laten kennismaken met electrische deelmobiliteit? In onze MobiMaand bieden die ervaring samen aan.

Onderzoeken

Deelmobiliteit is nieuw en het vergt een verandering van gedrag. Daarom doen wij regelmatig onderzoek. Begin april publiceren we hier een recent resultaat.

MobiTeam

MobiTeam werkt aan regionale doorbraken in duurzame deelmobiliteit. Onze experts zijn het vliegwiel achter Mobi. Klik op de afbeeldingen voor ieders LinkedIn profiel