Zorgeloos rijden zonder bezit

Ook een elektrische deelauto in jouw buurt?

Samen maken we elektrische deelauto’s mogelijk in jouw buurt! Met de MobiApp reserveer, open, sluit en betaal je makkelijk één van onze auto’s.

Waarom een elektrische deelauto?

Heel simpel: het biedt gemak, het is duurzaam en het is voordelig! Omdat je alleen nog de kosten van de autorit hebt op het moment dat jij de auto gebruikt. Vaste lasten als belastingen, onderhoud en afschrijving zijn vanaf nu verleden tijd.

Hier rijden we al:

Op verschillende plekken in de onderstaande gemeentes rijden we al. Benieuwd waar? Klik op de betreffende gemeente.

Ook een elektrische deelauto in jouw buurt?

Samen met Mobiliteit VanOns kunnen we ervoor zorgen dat er een elektrische deelauto bij jou in de buurt komt. Wanneer er voor €375,- aan abonnementen belangstelling is, kunnen we een auto plaatsen. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via het formulier.

Interesse?

Hoe werkt het?

Wil je weten welke stappen je precies moet volgen? Bekijk dan ons stappenplan.

Kies je abonnement

Je kiest eerst je abonnement. Voor elk rijder is er een passend abonnement. Hoe hoger het maandbedrag, hoe lager de prijs per uur en per kilometer. Elke maand kun je het abonnement weer wijzigen of stoppen.

Download de MobiApp

Je reserveert, opent, sluit en betaalt jouw rit makkelijk en snel via de mobiele applicatie. Download de MobiApp op je mobiele telefoon om vervolgens een account aan te maken. Maak een selfie met je rijbewijs en binnen 24 uur wordt je account goedgekeurd. Klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig en meer weten over de MobiApp, reserveren, betalen en laden? Lees dan onze veelgestelde vragen. Hier vind je veel praktische informatie.

Wat onze rijders ervaren

Net naar Groningen geweest. Spraakgestuurd bellen en navi instellen! Cruise control houdt goed afstand. Nogmaals: Top auto!!

Nina en Jan Albert (Bewoners gemeente Leeuwarden)

Vandaag een prima eerste testrit met de deelauto gehad. Helaas kon ik niet bij de uitleg van Siebe zijn, maar de YouTube instructie voldeed ook!

Mirjam (Bewoner gemeente Leeuwarden)

Ik zag er in ’t begin tegenop om te rijden in een automaat. Maar dat went heel snel. 1x zelf ervaren hoe het werkt en daarna rij je er net zo makkelijk als in een andere auto. Ook prima als gezinsauto!

Noortje (Medewerker Gemeente Westerkwartier)

Partners

We kunnen het niet alleen en daarom zijn we trots op onze partners. Ben je nieuwsgierig wie dit zijn? Klik hier

Zakelijk rijden

Wil je als gemeente of als bedrijf je medewerkers duurzame dienstritten laten maken? En ze privé ook laten profiteren? Lees hier meer.

MobiTeam

MobiTeam werkt aan doorbraken in duurzame deelmobiliteit. Ontdek hier onze experts.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze maandelijkse MobiUpdate