Gemeente Noordoostpolder

Hallo Noordoostpolder

Samen met een werkgroep uit Netwerk Energieneutraal en de coöperatie de Energiepioneers werken we hard om elektrische deelauto’s mogelijk te maken in jullie regio. We starten met twee auto’s van Mobiliteit VanOns die mede mogelijk gemaakt worden door de gemeente. De eerste auto’s komen te staan in Emmeloord, maar ook de andere dorpen willen we nadrukkelijk uitnodigen mee te doen!

– Standplaats tot 14 november bij Mobiliteitscentrum Oegema

– Vanaf 14 november bij laadpaal Gemeentehuis, Harmen Visserplein 1

– Vanaf 14 november bij laadpaal aan de Paardenmarkt tegenover het winkelcentrum

Wil je weten hoe je een abonnement afsluit en hoe je je eerste rit maakt? Bekijk dan ons stappenplan.

Wat onze rijders ervaren

Net naar Groningen geweest. Spraakgestuurd bellen en navi instellen! Cruise control houdt goed afstand. Nogmaals: Top auto!!

Nina en Jan Albert (Bewoners gemeente Leeuwarden)

Ik zag er in ’t begin tegenop om te rijden in een automaat. Maar dat went heel snel. 1x zelf ervaren hoe het werkt en daarna rij je er net zo makkelijk als in een andere auto. Ook prima als gezinsauto!

Noortje (Medewerker Gemeente Westerkwartier)

Vandaag een prima eerste testrit met de deelauto gehad. Helaas kon ik niet bij de uitleg van Siebe zijn, maar de YouTube instructie voldeed ook!

Mirjam (Bewoner gemeente Leeuwarden)

Onze partners

Om de duurzame transitie te versnellen werken we nauw samen met lokale partijen.

Gemeente Noordoostpolder

Wil je weten welke stappen je precies moet volgen? Bekijk dan ons stappenplan.

Kies je abonnement

Je kiest eerst je abonnement. Voor elk rijder is er een passend abonnement. Hoe hoger het maandbedrag, hoe lager de prijs per uur en per kilometer. Na drie maanden kan je het abonnement gewoon weer wijzigen.

Download de MobiApp

Je reserveert, opent, sluit en betaalt jouw rit via de mobiele applicatie. Download de MobiApp op je mobiele telefoon om vervolgens een account aan te maken. Maak een selfie met je rijbewijs en binnen 24 uur wordt je account goedgekeurd. Klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Nieuwsgierig en meer weten over de MobiApp, reserveren, betalen en laden? Lees dan onze veelgestelde vragen. Hier vind je veel praktische informatie.

Wil je een elektrische deelauto in jouw buurt?

Samen met Mobiliteit VanOns kunnen we ervoor zorgen dat er een elektrische deelauto bij jou in de buurt komt. Wanneer er voor €375,- aan abonnementen belangstelling is, kunnen we een auto plaatsen. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via het formulier.

Interesse?

Op een andere manier helpen?